emmaveronica@gmail.com


söndag 15 augusti 2010

SÖNDAG, FITTIGA SÖNDAG + MODEVECKANSVAREN DU INTE KAN VARA UTANI morgon börjar modeveckan. Varför får jag ångest vid tanken?

Frågor och Svar (+handy tips & tricks) om modeveckan:

Får man ha solglasögon inomhus? -Ja, om man brukar ha det i ej modevecksrelaterade situationer.
Är det viktigt att sitta "front row"? - Ja, om man inte vill ha ont i benen och/eller ryggen eftersom visningen ofta börjar ca 40 minuter efter insläpp och alla rader efter första ger mycket begränsad sikt. Om man inte har någon av dessa problem så rekommenderar jag att stå för då ser man bäst.
Är det okej att ha klädbyten under dagen? -Ja, om man är under 30 och/eller har en blogg och/eller är någonstans i karriären där man tycker att det vore bra att typ bli hypad av en japansk modetidning, vilket chansen ökar för med antal utstyrslar. Om man ska på en visning med efterföljande fest så får du byta, oavsett ålder. Om du vill. Ingen har ändå tid att byta, vill jag
påpeka.
Är folk extra otrevliga under modeveckan? -Kanske, ingen vet riktigt. Det blir ju l
öjligt att hälsa på samma person, som man ändå bara är bekant med, 15 gånger under en dag så visst finns många fall av undflyende blickar. Jag får återkomma i denna fråga.
Är det töntigt att sporta höstens trender redan på modeveckan? -Nej, det ÄR ju höst! Däremot är det töntigt att undra när man "får" börja "sporta" en "trend". Samtidigt är det ju fortfarande lite sommar också så anything goes.

4 kommentarer:

linnea sa...

du är så himla bra emma. igår låg jag och läste din blogg typ hela kvällen. sen slutade det med att jag gick upp ur sängen halv två på natten för att klippa lugg. det blev himla bra och det är din förtjänst. blev jätte inspirarad av dig. inte för att du har lugg, men, ja du fattar... ibland blir man bara sådär superinspirarad och måste göra Något. det är tur att du finns tänkte jag också, och att du har en blogg så jag hittade dig lite mer. har träffat dig som hastigast på förra årets "bloggala"... du och filippa bugade er för mig och min vän (vi var klädda i 20 & 50 tal) och sa att vi var snygga. så himla fint gjort!

linnea sa...

ps. jag kan ju inte stava. inspirerad heter det ju. ds.

linnea sa...

ps 2. din säng är så himla fin. ganska lik mitt sminkbord i stilen. ds.

linnea sa...

ps 2. din säng är så himla fin. ganska lik mitt sminkbord i stilen. ds.