emmaveronica@gmail.com


måndag 9 augusti 2010

CHRISTIANE OCH EN DUM TEORII lördags låg jag under täcket och kollade på Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo medans åskan dundrade utanför. Älskar den filmen, En Kärlekshistoria kan ju verkligen dra.

Jag försökte tvinga på min kille nån teori om att det är den generationen som ungdomar som filmen kretsr kring (typ de som var 14-15 1977) som idag sitter och gapar på plattan, eller inte plattan men typ mariatorget i alla fall. Han höll inte med. men jag tror kanske det. Klyschan av en uteliggare är ju en person som är typ 45 och har sjuttiotalskläder på sig. EH TYP. Undrar om det kommer en till sådan generation nu, man får lite såna vibbar. Typ ena hälften av befolkningen sitter hemma och bakar ekobröd, andra hälften har inte råd och köpa jävla korn på Kajsa Varg och går på ekomänniskornas tjat om jordens undergång och tappar allt hopp i stället. EEEHHHH KANSKE DÅ?

3 kommentarer:

j-lo sa...

Jag är helt säker på att det är så! Och ekomänniskorna kommer att sucka nöjt över att ännu en CO2 producent lagt ner tillverkningen för gott (evil brain is my game)

Filippa sa...

Meh, jag är ju en av ekomänniskorna som tjatar om jordens undergång!

Emma Veronica Johansson sa...

Amen guuud, är väl jag med - men vi är väl lite mer konstruktiva än att vi tror att inköp av diverse frösorter kommer rädda världen!
Dessutom har vi typ en miljon flygmil var så vi kan knappast räknas som fanatiker haha!