emmaveronica@gmail.com


måndag 15 februari 2010

FREAKY FRIDAY ON A SATURDAY

Jag vann en sparesa för två till Österlen av Miss Inga i helgen, jag ska ta med min mamma för det är så sällan vi har tid för oss själva. Vi bor ju t.ex. i olika delar av Sverige. På vägen hem gick Daniel in på 7Eleven i rånarluva och...köpte juice! Min silkeklänning från Biba gick sönder ännu mer men det är ju bara snyggt,

Andra raden till höger: Jag är på tapeten *är inte rolig*. Alltså, jag är det. Makode har gjort UV-tapeten på Berns.

P.S. Tycker ni att allt jag skriver i min blogg genomsyras av livsförakt och ångest? Jag vill inte att det ska göra det, jag bara frågar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det tycker jag inte!!! Blir glad av at läsa din blogg!! Perfekt dos av ångest! Förresten gillar jag också Lena Ackebo. Tänkte på hennes "tv-pogramme"-serie när Elle la ut en film från elle-galan då olika bloggare berättade vad dom hade på sig, hihi.

Ruthie Camden sa...

jag tycker man anar mer cynism och sarkasm, fast liksom vid väl valda tillfällen och inte alls på nåt bittert sätt, utan bara roligt!! jag gillar din ton!!

Scarlett sa...

Jag tycker att du ska fortsätta låta bloggen genomsyras av livsförakt och ångest eftersom det är verkligt till skillnad från alla dessa käcka och sorglösa människor som tror att de gör nytta genom att blogga.

hanna sa...

nej! jag gillar den, den är lagom cynisk. det är käckhet man får ångest av

Pigprincess sa...

Japp, du är precis så synisk och sarkastisk som man kan vara utan att verka elak. Jag tycker bara du är rolig, jag får ut mer av att läsa din blogg som med ämnen jag håller med om/inte håller med om/får mig att tänka än alla dessa bloggar som bara är intetsägande dagsrapporter. Liksom, jag skiter väl i hur många latte du dricker varje dag?! Då läser jag hellre om elektriska kattungar, fula Berlinkläder och hår-mani!