emmaveronica@gmail.com


onsdag 27 oktober 2010

BRB

19 kommentarer:

Anonym sa...

Ett livstecken!!!! Jippie!

Anonym sa...

Det känns som att du endast lägger upp lite inlägg sällan för att hålla kvar dina "fans" men du orkar egentligen inte göra nånting ordentligt för at vi ska vilja vara kvar. Jag tappar snart mitt intresse för din blogg..och intresset för dig i ren allmänhet. (Med mindre att det ligger större saker din plötsliga bloggpaus dvs.). Namnet Emma Veronica Johansson kommer snart att vara bortglömt, tyvärr. Jag tänker iallafall inte vara "your fool who waits around" länge till! Kanske slutar jag redan nu. Ha ett bra liv.

amanda sa...

hahaha @ anonym!!! ofta evj är SKYLDIG någon att blogga? alltså jag vill asgärna att hon ska fortsätta eftersom hon är GRYM men waddafuck tror inte arga krävande "fans" som kommer med underliga påståenden (vadå namnet kommer vara bortglömt? get OVER yourself, jag tror inte bloggen och ett gäng läsare är det största i hennes liv liksom) direkt bidrar till bloggskrivarvilja. vi ska damnit vara GLADA för det vi får, för hon skriver liksom en asbra blogg som vi får läsa helt gratis.

just det. heja emma.

Emma Veronica Johansson sa...

TAKE A CHILL PILL, BITCH. Det är kanske är det som ligger bakom pausen - att jag inte vill vara "Emma Veronica Johansson, Bloggare". Bloggläsare är så sinnessjukt egocentriska! Yes, forget me please - det är precis den här typen av galna internetpsykopater som jag inte vill ska läsa min blogg. In fact - när jag läste din kommentar kom jag just ihåg varför jag hatar att blogga så jävla mycket och ALDRIG tänker göra det igen! So I guess I should thank you hahaha.

Men seriöst, flytta till ett land där du inte tror att allt omkring dig är nån jävla public service.

Anonym sa...

Jag hann inte läsa mycket av din blogg innan avbrottet, men det jag hann läsa gillade jag. Jag kan förstå att det inte är värt mödan att blogga, jag trodde att man tjänade pengar på det, men det är kanske ovanligt. Njut av livet ute i verkligheten. Kram.

miranda sa...

hej emma!

jag måste bara säga att du är väldigt vacker, och att du sminkar dig så himla fint. och dina håruppsättningar ska vi inte tala om. och du klär dig alltid som du var tagen ur sextiotalet. puss

Anonym sa...

Hahaha, jag dör av Anonyms kommentar. Jag tycker bara att det är kul att du slutat blogga - om det innebär att vi får se mer av dig (= ditt jobb) ute i den riktiga världen! Dock är din blogg väldigt rolig så jag hoppas att du fortsätter, men du fattar.

/Marie

Ljuva duvan sa...

HAHAHA @ anonym. Just "ha ett bra liv" också. Så sjukt dramatiskt.

Anonym sa...

My pussy is so wet now.

Anonym sa...

HAHAHAH alltså. orkar inte. dör av anonyms kommentar. "ha ett bra liv." hahahaha. fy fan vilket svin. så osmart.

Anonym sa...

hehe nej "kanske slutar jag redan nu" är ju de roligaste. jag älskhatar dig anonym.
fast jag älskar dig emma!

Jenny sa...

Jag saknar dig med Emma, du är så brutal! Men kör hårt. Hoppas man får se dig anordna klubb eller någon annan skit snart. Eller tipsa om var man kan köpa ljusblått läppstift (HOST HOST).
Kram j

Anonym sa...

Jag brukar fingerpulla till din blogg.

Anonym sa...

schneella börja blogga igen *dör*

C sa...

Saknar dina fina bilder och smarta texter!

Anonym sa...

din blogg är fantastisk och jag hoppas att du börjar igen.

Anonym sa...

Jag hatar den här jävla bloggen.

Anonym sa...

Interesting for me//
/

Anonym sa...

jeg savner emma.

"mode" blogs er fucking retaderede, og man bliver dum af at glo på det.

men din "internet personlighed" er fucking fed, og du er så flot og sjov!! kom tilbage

:D