emmaveronica@gmail.com


torsdag 8 juli 2010

HUNGARIAN TREASURE # 1


Den här handbroderade kragen fick jag, bland mycket annat fint, av min svärmor när vi var i Budapest. Den rosa klänningen hittade jag för 8 kronor på Budapests enda Humana som har en hel avdelning bara för tubtoppar. Klänningen är helt oformlig på ett snyggt sätt, det känns som att den är från JCs gamla avdelning CAMERA. De hade även t-shirts med Bingolotto- och Lidköpings IF-tryck, jag tror allt var från Sverige.

4 kommentarer:

kimdixi sa...

Ååh, jag älskar Budapest! Jag är själv halv ungersk så har varit där jätte många gånger och har massor med släkt där. Vad gjorde ni i Budapest? Det finns så mycket roligt att göra där, och romerska baden är ett måste att besöka. Även "Margareth Island" och shoppingcentrumen Arena Plaza, Mamut, mm. Måste säga med att du är sjukt snygg, och gillar din stil. Poss!

Emma Veronica Johansson sa...

kimdixi: Min kille har typ hela sin släkt i Budapest eftersom hans föräldrar kommer därifrån. Vi var där en vecka så vi han med ganska mycket, han pratar ju ungerska och har koll på hela stan och så, så vi hann med ganska mycket. Träffade bl.a. annat giraffer haha.

Emma Veronica Johansson sa...

Amen, jag är ju full!!! Här är en korrad version *seriööööst, blogger vägrar låta min radera kommentaren, inkorrekt språk är min pinsammasteeee*:

kimdixi: Min kille har typ hela sin släkt i Budapest eftersom hans föräldrar kommer därifrån. Vi var där en vecka så vi hann med ganska mycket, han pratar ju ungerska och har koll på hela stan och så. Träffade bl.a. giraffer haha.

P.S. Vi badade!

Anonym sa...

Men kan inte du ge lite sköna budapest-tips. för jag ska nämligen dit om två veckor! Typ vart man shoppar, vad man absolut inte får missa, bästa stadsdelen, bäst mat osv? plz..?