emmaveronica@gmail.com


söndag 30 maj 2010

ETT MOGET BESLUT

#1 Nude Beige/Beige Charnel, längt till vänster

Jag har äntligen hittat den perfekta beiga nyansen som varken ser fjortis eller köttfärs ut! Jag köpte ett nytt läppstift i taxfreen på Malmös flygplats. Yves Saint Laurent Rouge Volupté i färgen 1 - Nude Beige. Velade mellan det och 7 - Lingerie Pink, men kom fram till att sjuan var för kall nyans för mitt rokokofejs. Jag brukar ju bara använda tjocka, matta longwear-stift eftersom jag insisterar på att måla minst 1 centimeter utanför läpparna, men det här läppstiftet var värsta jackpoten. Det är jättejättetäckande, krämigt och blir inte minsta torrt. Går tyvärr inte att hångla med, men det skulle vara enda minuset i så fall.

GRAND TOTAL:
PLUS:
Täckande, krämigt, återfuktande, flyter inte runt, funkar utan läppenna, bästa Bardotfärgen och snyggaste hylsan med spegel på toppen!

MINUS:
Ej hångelvänligt, tänderna ser inte Hollywoodvita ut direkt (men gula tänder är ju ändå på ingång nu!) och man måste fylla på då och då.


I morgon ska jag testa dess partvänlighet!


Sjukt vuxet läppstift!

1 kommentar:

aorta sa...

jag har aldrig sett en beige köttfärs men hur som helst så är det bara att gratulera till inköpet. fast jag undrar varför det inte går att hångla i/med?