- Koka hela rödbetor
- Skölj dem i kallt vatten och dra av skalet
- Skiva dem
- Lägg dem i en ugnsform
- Sprinkla över massa chevré
- Strö på pinjenötter
- Ringla flytande honung med tropisk "smak" över
- Ställ i ungen tills den är GYLLENE!
ANEKDOT MIN MAMMA INTE KOMMER GILLA: Jag skulle laga detta till mamma och hennes kille när jag var i Vänersborg sist, så jag köpte chevré och mamma intygade till min förvåning att de hade rödbetor hemma... När vi kom hem pekade hon på en burk med ättiksinlagda, räfflade rödbetor och jag fick laga med potatis i stället. Men det gick bra ändå!
TIPS! Man kan variera med polkabetor i stället, det ser jättekul ut!
2 kommentarer:
MMMMMMM satan va gott!!!!!
det där är så himla gott tillsammans det vet jag!! så nu ska jag göra det där! mmmmmmmm
Skicka en kommentar