emmaveronica@gmail.com


söndag 21 mars 2010

DISKRET CHARM

Ni borde kanske köpa nya numret av Bon! Inte enbart p.g.a. att jag medverkar i det, men om ni ändå stod och valet och kvalet kan ni ju se er nyfikenhet på vad jag skrivit som droppen! Jag har bidragit med 1400 tecken där jag bl.a. hinner nämna McQueen (omedveten om att han kommer vara död när numret kommer i butik *duh*), hittar på ett nytt ord (som ingen korrade bort!) och namedroppar Nokia 5110.

4 kommentarer:

Hilde sa...

Hei Emma!
Jeg vet du har vært litt i Paris, så jeg lurte på om du kan fortelle meg hvor jeg bør bo hvis jeg skal på ferie dit i sommer. Jeg ønsker meg loppemarked, fine kafeer og kanskje litt clubbing. Veldig takknemlig for svar! :)

Emma Veronica Johansson sa...

Hilde: Jag har bara bott i modellägenheter, på hotell betalat av mitt gamla jobb eller hos vänner när jag varit i Paris, men jag är säker på att det finns massa billiga vandrarhem!
Marais är ett bra exempel på ett populärt kvarter med massa vintage och kaféer. Om du ändå tänkte vara ganska aktiv och inte hänga på hotellrummet så tycker jag att du ska satsa på det billigaste rummet som har dusch och toalett, vart man sover spelar ju faktiskt inte så stor roll! Sök på hostels i Marais via google så hittar du säkert nåt hotell du kan maila eller ringa om rum!

Jenny Rosander sa...

Hej!
Jag arbetar med ett dialogprojekt, Dagens 60-tal, som går ut på att fånga upp åsikter och intresse av yngre om just 60-talet.

jag skulle gärna vilja ställa några frågor, skicka gärna ett mail till mig om du är intresserad:
jenny.rosander@vgregion.se

/Jenny Rosander
60-tal.nu

Projektet finns, naturligtvis, även på Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Skara-Sweden/Dagens-60-tal/355293117264?ref=ts

aorta sa...

Mycket bra skrivet i Bon!