emmaveronica@gmail.com


måndag 8 februari 2010

*GLÖMDE RUBRIKEN*

Sarkozky says: "The burka is not welcome in France"

Reinfeldt says: "Ja, jag tycker inte att man ska röra sig ute i öppna Sverige på det sättet, det tycker jag inte.

Vogue Paris says:


Christian Dior by Inez von Lamsweerde


Hermés by Inez von Lamsweerde


Jean Paul Gaultier by Inez von Lamsweerde

De är som dåliga föräldrar. De ba': "Jaha, men om du är mobbad i skolan så kanske du ska testa att byta kläder och se om de slutar slå dig med pinnar på rasten. Du fattar väl att de andra barnen blir sjukt arga när du har Musse Pigg-mjukisar på dig, gumman." *barnet gömmer sig på toaletten på rasterna*
Räcker det inte med lagar mot misshandel och förtryck, måste vi leka "the exorcist"?: Tvinga in demonen i en peronlig ögodel (läs: en tygbit), bränn den och tro sedan att allt det onda ska försvinna. Get real haha! Haha!
If all else fails har vi ju alltid argumentet att vi lever i ett land det är typ 30 minus hela tiden och om hela svealands befolkning blir berövade rätten att skyla ansiktet mot vargavintern kommer vi ju bli köldskadade. Vem har INTE haft en typ en rånarluva eller scarf virad runt hela huvudet när de stått och väntat på sin fikakkompis på Medis nångång? *olaglig*

7 kommentarer:

Tommie sa...

har reinfelt sagt så?????? vilket freak!!!!!!!! vi MÅSTE genomföra min planerade socialdemokratikupp snart!! jag är rädd!! jag vill inte bo i ett land där allt är som ett stort avsnitt av bingolotto med tusen reklampauser för typ hjärtmedicin och cigg. asså kommer bli värsta skräckfilmen!!

Rebbe sa...

Visste att Reinfeldt var ett pucko, men att han var SÅ öppen med det hade jag ingen aning om. :D

FASHIONPICS sa...

LOVE THIS EDIT.


XX
/// FASHIONPICS

Anonym sa...

Hahaha, du är så jävla rolig. Älskar din blogg, du är right on the money! Äntligen ett pk-inlägg som varken är pk, tråkigt, moralkakigt eller "respektfullt kritiskt" - du ba dissar hela politiksverige! Mer sånt tack!

Anonym sa...

YOU GO GIRL!

Anonym sa...

ja, fast tycker du det är okay med burka på typ sjukhus?
det handlar mer om att ta seden dit man kommer. tror du att du skulle kunna gå runt med kort kjol och högklackat var som helst i världen?

Emma Veronica Johansson sa...

Ärligt talat - nej, jag skulle inte bry mig om min läkare hade burka, det spelar väl ingen roll? Bryr mig inte heller om min läkare är svart eller har acne *lite jobbigt iofs* eller är typ brännskadad i hela fejan. Gör du?

Nu är ju burkafrågan lite mer komplex än en minikjol eftersom ingen anklagar den för att vara kvinnoförtyckande...Men nej, jag tror inte att jag kan gå i horkjol var som helst i världen (varför tror du att jag vill det haha?), men målet är väl ändå att jag och alla andra SKA kunna göra det om vi vill? Och det är ju inte särskilt bra av Sverige, som är ett land där man får tycka och se ut hur man vill, att ta ett steg tillbaka? Menar du att vi i egenskap av turister ska "hämnas" på länder där vi inte får ha på oss vad vi vill genom att lagstifta mot burka...?

"Ta seden dit man kommer" är ju typ från 1800-talet och jag vet inte en enda människa som efterlever det idag. Men det är klart klatschigt och lätt att anpassa efter sina behov och slänga sig med i en debatt. Men du VET väl att det inte betyder ett skvatt idag...?

CHEERIOS