emmaveronica@gmail.com


lördag 27 februari 2010

MISSONI! VERUSCHKA! MOZART! BABA!Fruktbar dag! Yours truly har varit och köpt tyg och sytt en sjuttiotalsbikini (toppen är inte klar än eftersom jag tänkte klä en hudfärgad behå i tyget i stället och symaskinsnålen just gick av när jag råkade sy rätt på en bygel...). Byxorna blev i alla fall jättefina, de är jättelåga och oelastiska så de hasar ned så man får buttcrack hela tiden = snyggggt!

Sedan hittade jag en gammal Vogue med Veruschka på omslaget från 1966 - den får hedersplatsen bredvid Harpers Bazaar från 1985 med Jerry Hall på!

När jag ändå satt och slavade vid maskinen så passade jag på att slakta en gammal 50-tals soldräkt (med Maxims-tryck!!) och göra en 2-piece av den. Kommer man väl få vintagemaffian på sig, men vad fan ska jag med ett för litet plagg till?? Vänta nu, vi är ju vintagemaffian! Whatever....

Givetvis så avrundade jag kvällen med min goda vän Eddie och Mozarts Così fan tutte på Kungliga Operan! De hade svensk textning, jag är helt säker på att de inte har haft det förut?? Haha!

BONUS! >>


Emma och Löwet på "sista natten med gänget" (jag och löwet being the gang i onsdags! *snyft*

3 kommentarer:

Klara sa...

Hej och tack för en underhållande blogg!
Hur har du gjort för att få till den där grymma Sharon-Stone-i-Casino-frisyren? Har velat få till den länge men vet inte hur jag ska gå tillväga. Skulle bli jätteglad om du kunde svara.
Mvh, Klara

Anonym sa...

det var han jag gav halva shotty till!!

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu