emmaveronica@gmail.com


lördag 27 februari 2010

BUFFEL & BÅG AB


Ovan: Malin spelar Petville. Hon är "hemma hos nån annan och städar", det är därför de är två...

I have a confession to make and it ain't pretty...
I onsdags hamnade vi på en gammal indieklubb som mest befolkas av folk mellan 16 och 18. Jag vet verkligen inte varför men jag var väldigt aktiv i hetsen om att vi skulle gå dit, kanske för att inget annat var öppet och vi hade bestämt oss för att gå ut just denna onsdag eftersom jag åker snart och vi kanske inte skulle få ses mer.

Jag vill nu påpeka att jag de senaste dagarna haft en nerv i kläm i vänster arm och den har varit brukbar till ungefär 50% men i onsdags var den bara brukbar till ca 20%.

Jag hade ganska många innanför västen när vakten, efter att jag tappar väskan mitt framför ögonen och fumlar helt sjukt mycket med att få upp den, bestämmer sig för att jag nog inte borde vara där mer.... Med all rätt, jag var jättefull! Och det är då jag gör det pinsammaste jag har gjort på väldigt länge.... Jag ställer till en stor scen där jag anklagar honom för att behandla mig och mitt "dolda handikapp" illa, förklarar att jag knappt druckit något och att bara för att jag föddes med en lam vänsterarm (alltså, jag vet.... det är fruktansvärt) fumlade med väskan betyder inte det att jag är full.
Han var liksom på väg att dra ut mig när jag flippar och gör detta. Jag ställde till med en megascen, gråten i halsen, armen livlöst fejkhängandes längst med sidan - allt! Jag skäms så! Det värsta är att han tror på mig och låter mig stanna! I FEEL HORRIBLE!


P.S. Erkänn att sista bilden till vänster andas väldigt mycket "barn som blir tvångsfotat av förälder"

5 kommentarer:

Sanna F sa...

LOL Jag sitter här och bara gapskrattar!!! Du är alldeles tossig :-) Låter som om en del folk kommer att få prata om "divan" Emma ...hi hi

Anonym sa...

asso frippan, upp med en tutorial dååååååå *kass hårfixartjej*

Anonym sa...

Kommer säkert stå i SE&HÖR att "Emma Johansson har gått och blivit skaffat sig världens divalater på sedan hon ansåg sig själv vara "för bra" för Cosmo, fabulerar ihop historier om handikapp, skandal!"
Kul!

Anonym sa...

HAHHAHA för roligt :D

Johanna sa...

Asså, I love you,det var det roligaste jag någonsin läst. ETT SLAG FÖR ALLA HANDIKAPPADE!!