emmaveronica@gmail.com


torsdag 28 januari 2010

PALENESS & SNOWIdag träffade jag Flipper och min gamla chef för att kolla på Kate Moss kollektion för Longchamp. En del av kollektionen hade en uttvättad blå pastellfärg som jag gillade (se upp till höger). Tänkte på att denna kvinnas status var på väg att dala för bara något år sedan och fällde den lämpliga/olämpliga kommentaren:

-Tänk vad en lina kola kan göra för karriären!

Den fina toppen *don't you dare say different* är en omsydd H&M som jag fick av Soffan en gång i tiden. Byxorna är Missoni och den där scarfen i midjan är från min favorit-Myrorna!

Ögonskugga i färgen Sea från Håkansson och Cream to Powder Eyeliner i färgen Plum plus (för gröna ögon) från Jane Iredale.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Har du löshår på denna bild? Urfint! Var köper du det och hur mycket kostar det? Vilken sorts hårförlängning har du i? kram

Pandasoppa sa...

ååh superfint.

aorta sa...

hur har du sytt om toppen?

Emma Veronica Johansson sa...

Anonym: Ja, det är löshår av thermofiber som är nån plast men ser ut och beter sig som riktigt hår och dessutom tål värmestyling. Jag köpte mitt för typ 50 spänn en gång, men det var för att det var en udda, rödblond färg.
Jag tror det ligger på typ samma pris som vanligt human hair, kanske lite billigare. Jag köper det på Taj Mahal på Drottninggatan eller Vison på Repslagargatan.

Aorta: Nej, den var omsydd när jag fick den!

frida sa...

fy fan vad jag också vill ha långt hår

Anonym sa...

Hej lovely.
Kan inte du ha ett inlägg hur man sätter upp olika löshårs uppsättningar, både för fest och vardag. Tar det en evighet för dig också? kram

Emma Veronica Johansson sa...

Anonym: Nää, det brukar gå fort om jag vet vad jag vill göra! Jag kan tyvärr inte filma särskilt bra med min kamera jag har nu, men så fort jag köper ny laptop med webkamera så!
Eller så får jag fota varje steg... Men då får ni ju säga vilken frisyr ni vill se!

Sari sa...

Du är så jädrans snygg!

Anonym sa...

okej. Kan du inte visa när du har super hög toffs då! kraam