emmaveronica@gmail.com


söndag 1 augusti 2010

MORE WHERE THAT CAME FROM

Idag har jag varit på loppis och fyndat massa fina plagg för 10 kronor styck av Elsa Fischer, bl.a. en duvblå ullscraf med duvblå pälskant. En sådan från HPI of Sweden som jag redan haft i tre olika färger (créme, brun och vit) och tappar bort varje vinter. Den här var modellen utan luva. Jag rekommenderar er att köpa fuskpälsen om ni köper den ny så har jag det sagt.

I fredags hade jag looken till höger i bild på mig (+sminket ovan som jag inte direkt är ovan vid *höhö*), bilder kommer I MORGON!

UPDATE!
Alltså ni måste ju inte köpa den med fuskpäls, ni pumpar ju ändå in pengar i ett pälsföretag! Jag brukar hitta mina på gatan = REKOMMENDERAS

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha tack för faktainfoupdate

Anonym sa...

Hur mycket kostade detdär röda Prada settet?

Emma Veronica Johansson sa...

Det kostade 400 + 1300 kronor, alltså sammanlagt 1700 as opposed to originalpriset på ca 20000 kr. Det var väl ett kap??

P.S. Varför klickar ni inte i 'Namn/URL' (URL är frivillig!) i stället för 'Anonym', ni kan väl åtminstone lämna ett namn?? I alla fall ett falskt namn??

jenny sa...

men det är så jobbigt då måste man ju skriva in det..men ok 4 u. vi kommer ändå aldrig lära kännas, jag bor i malmö.kram!