emmaveronica@gmail.com


torsdag 8 juli 2010

MÖRDARE, JÄVLA MÖRDARE

Idag klockan 08.30 kom två killar från Tekab in på vår innergård och började slå sönder Duvis hus där han låg med sina duvungar.
På frågan vad de skulle göra med Duvis och ungarna fanns inget vettigt svar. "Öööööh... Vi ska fråga chefen...venne...öööh...han är på kontoret... Asså, de sa till oss och ta bort den." Min kille sprang ned för att se vart de tog väg med Duvis och ungarna men de var helt borta på en minut...

Jag hatar vårat hus. Jag vill flytta därifrån. Vår bostadsrättsförening har blivit ett jävla naziparti. Vuxna män, two in particular, som sitter och försöker demonstrera lite makt genom att döda ett skadat djur och dess ungar. Tur att sådana människor inte har någon makt i riktiga livet i alla fall. Det är när sådana individer får riktig makt som typ förintelsen händer.

REST IN PEACE DUVIS, WE LOVE YOU FOREVER

4 kommentarer:

sofia h sa...

Jag blir så arg och ledsen!
Stackars, stackars Duvis.

Anonym sa...

Omedvetna robotar.
fan.

Anonym sa...

Var med om exakt samma grej för ett par veckor sen. De håller på att röja ner alla träd på Hornsgatan där jag jobbar, och jag blev jävligt bekymrad över det faktum att det precis utanför mitt jobbfönster, bodde en liten skatfamilj. Jag har liksom följt dem since the very beginning, har allvarligt sett varenda liten pinne de har flugit dit med och omsorgsfullt byggt sitt bo. Sett äggen, senare skymtat de små bebisarna. Jag var tvungen att fråga dem om de har tänkt på vad de ska göra med skatorna och eventuellt övriga djur som bor i träna (skatboet var verkligen skitstort, så de hade inte missat att det var där eller så) och dom ba "ääääsch dom flyger iväg" LIKSOMURSÄKTANEJDETGÖRDOMINTEFÖRDEHARBEBISARSOMINTEENSHARUTVECKLATRIKTIGAFJÄDRARÄNNU!!!!! Fan vad jag hatar folk.

(Jag har inte PMS, jag blir alltid såhär förbannad när djuren far illa)
/A

Simon sa...

Jävla äcklen! Dööö