emmaveronica@gmail.com


torsdag 29 juli 2010

CHECKING OUT IN SO MANY WAYS YOU WOULDN'T EVEN BELIEVE IT!


Den här bloggen har återigen fått mig att känna att den inte ger mig något, att jag bara känner att jag måste hetsposta massa fula bilder, med konstnärligt minusvärde, så att alla småflickor, snuskgubbar och medieprofiler blir glada i brallan. Helt ärligt har jag ju inget att förlora på att lägga ned fanskapet, förutom nån gratis mascara eller vad fan det är då och då, men den tro jag inte jag får i egenskap av bloggare ändå. Egentligen gillar jag inte att blanda text och bilder, jag tycker inte att de har något med varandra att göra. Vad fan finns det att säga om bilder liksom. "Här är jag när jag sminkade mig." "Roligt värre!" "En gullig valp vi såg på gatan."
Ni är ju inte blinda. HUR SOM HELST! >>

Jag köpte en klänning och ballerinaskor med t-slejf i London. Skorna vad dock inte från Liberty utan från Topshop, vidriga, vidriga McTopshop. KLÄNNINGEN ÄR I VISKOS.

14 kommentarer:

Hannah sa...

Ja du behöver ju inte blogga om du inte vill! Men jag gillar den, ja. Blev lite glad i brallan av bilderna även denna gång.

Anonym sa...

Ja, det är så mysigt i din blogg! Sluta inte!

/Ballerina

Anonym sa...

SLUTA IIIINTE!

lilla_h sa...

Anledningen till varför jag läser din blogg är av den enkla anledningen att jag inte hittat någon annan som kan sätta ihop en outfit som du, "resten av bloggarna" som jag sett, har exakt samma rock- chica, romantisk-stil som alla andra. riktigt tråkigt. För någon som älskar mode utöver dem stilarna. Men du vet hur man blandar. Därför är du en inspiration.

mvh/ en tjej från kungsholmen.

Rebecka sa...

Hej Emma!

När jag läser din blogg så gör jag det främst för att du har världens bästa jävla humor och för att du är kvicktänkt och vettig. Bilderna har visst konstnärligt värde? Även om de inte är det viktigaste(tycker jag) så är ju hela du ett levande konstverk! :D

vsg för min åsikt
/mvh

Karin sa...

Om du slutar blogga blir jag förjävla ledsen. Du ligger lätt etta på min toplista över bra bloggar. Detta för att din stil är så himla bra på alla sätt! Dessutom skriver du roligast någonsin, du har så jävla bra humor. Sluta aldrig förse oss med hetsposande bilder och framför allt: DJURBILDERNA. I LOVES THEM!!!!
NU låter jag lite som en stalker så jag tänker runda av med en sista fråga: vad är det för fel på topshop? *har aldrig handlat där*

Emma Veronica Johansson sa...

Karin: Topshop på Oxford Street är en typ 5 våningar megastor facilitet fylld med kanske 5000 unga tjejer som är puttas, bitchar och i vissa fall slåss. Det är som ett klädhultsfred (eh, kanske inte Hultsfred eftersom de hade typ 5 gäster i år men du fattar. Sedan tror jag bara inte att de riktigt tar ansvar för hur deras kläder tillverkas, men det kan ju vara spekulationer.

Anonym sa...

ja sluta om du vill, vore lite synd bara, sen tror jag inte att det endast är småflickor och snuskgubbar som läser. Själv är jag en hyfsat normal tjej på 23 år.
Du är inte som andra det är därför vi gillar dig!

Anna sa...

Nej snälla sluta inte!
Jag och min pojkvän (båda 30 år) älskar din blogg för att du är så jävla smart, rolig, snygg och har den bästa stilen någonsin!

Anonym sa...

Jag har trillat in på din blogg genom att jag läser Tommie X blogg. Bra att du avskräcker mig från att starta blogg, har funderat på att göra det men kompisar säger att det inte är värt det. Det jag gillar med din blogg (det lilla jag har sett) är
din stil, hur du blandar gammalt och nytt. Gillar din uppfinningsrikedom. Du är mer än en modell, du är konstnär tycker jag.

Katten sa...

Sluta inte! :(

Katten. igen sa...

Du har den mest originella stilen och det är så intressant att kika in här och se vad du har knåpat ihop. Dessutom skriver du så bra!

Rim sa...

NEEJ sluta inte!!! Inte bara har du en jätte unik och snygg stil men du är smart också. Oss småflickor behöver någon som dig i bloggsfären.

Ulla-Marie sa...

Vad sägs om den här: Heterosexuell kommuntant, snart 40, bor på landet. Tittar mest på (de snygga) bilderna, men när jag läser noterar jag att du är cyniskt kul.