emmaveronica@gmail.com


torsdag 15 april 2010

BRAOUTFIT.COM + AGINGDIVAS.SE


IEKELINE STANGE I JAPANSKA VOGUE

Nu ska jag ta på mig kläder. Jag har så vitt skilda ärenden idag att jag inte kan bestämma stil. Stilen på bilden skulle jag vilja ha idag. Mina tuttar ser ut lite som mammatuttar i såna där lösa toppar annars kanske jag skulle ha det oftare. Alltså inte min mammas.

Detta ska jag göra idag (JA; integritetspsykosen är över, jag får inte panik av att ni får reda på detta):
  • Gå till doktorn med min lunginflammation
  • Jobba på kontoret *är hemlig*
  • Gå på en casting för nån italiensk agentur
  • Gå på några pressvisningar (det är modepressvecka nu)
  • Gå på två andra castings för en amerikansk och en japansk agentur
  • Träffa Tommie Kex och gå på ett presskontor tillsammans
Alltså jag funderar på att modella lite igen, det är ju kul med pengar och så har barnbarnen nåt att glo å om 25 år, så nu går jag på allt såntdär som jag blir requestad att gå på. Det är väl ganska kul att spela lite apa framför gamla kameran eller *fingrarna i kakburken*?? Jag är liksom så långt över pensionsålder för en modell nu att man bara kan skratta åt det ändå, det är ju knappast liv eller död. Jag kan gå på castings i smink och snygga kläder och ba': "NÄÄÖÄÄE, jag tänker inte tvätta bort läppstiftet, göre själv!". Det är i alla fall lite kul att ha passerat ett bäst före-datum här i livet, det gör saker med en. Nyttiga saker. Såhär skrev jag för ett tag sedan i gamla bloggy om saken (Gud, vilken seriös ton jag hade i gamla bloggen btw!). Aru, vi får se om gamla Viva la Diva får en ny guldålder... *rullar in á la Liz Taylor*

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore kul om du ville lägga upp bilder på hur din lägenhet ser ut

Anonym sa...

oj, lunginflammation igen?

Natasha sa...

Vad jobbigt med lunginflammation!

erica sa...

Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!

Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att "leka" modell=)

KRAM/ Erica

Emma Veronica Johansson sa...

Erica: Det enda du behöver för att leka modell är en kamera med självutösare och lite fantasi!