emmaveronica@gmail.com


tisdag 2 mars 2010

SO, YOUR LUGGAGE IS GONE FOREVER!

Nu ar jag i Mexico, jag har en dygnsrytm som gar ut pa att jag vaknar halv atta pa morgonen och somnar halv nio pa kvallen, haha. Som en liten baby! Allt ser ut som man forestaller sig att det ska se ut i Mexico - alltsa massa farger och tjocka tanter i forkladesklaningar overallt! Det ar typ 28 grader har och jag ar harmonisk som en katt, enda jobbiga ar att mitt baggage tyvarr forsvann i transfer i Paris... Sa jag har haft samma klader pa mig i tre dagar. Som tur ar sa ar jag pahittig och har en silkespyjamas med short och puffarmstopp som man kan ha pa sig om man har tunna strumpbyxor under!
Min man sager at jag ar puckad som packade massa dyra klader och skit, men jag tycker inte att man ska behova rakna med att flygplatsmaniskor ska vara inkompententa eller slarviga. Jag hatar fan folk som inte gor sitt jobb som de ska, kan de inte bara soka sig till ett jobb de ar bra pa *ar hitler*... En svag lank ar allt som behovs for att storta civilisationen och forpassa oss till totalt kaos... Egentligen spelar det inte sa stor roll, man bryr sig liksom inte sa mycket nar man ar har, men det ar anda en bummer for vi kan inte dra till kusten forran vart baggage dyker upp!

Jag laser en biografi over Madame de Pompadour - visste ni t.ex. att Ludvig XV sprangde sin egen favorithast en gang? I alla fall enligt Herman Linqvist, som visserligen ska vara kand som en allman skojare av mer seriosa historiker... Jag tar ingen stallning, men det ar en lattsam och rolig bok. Jag tror att jag, rent utseendemassigt, skulle vara varsta skonheten under rokokon om jag la pa mig 20-30 kilo. Eller...?

Jag ska forsoka ta lite roliga bilder pa omgivningen och mig sjalv i all min dirty hippieness sa ni far se!

ROLIGA STATS:
Antal kilon man far ta med pa Air France: 46 kilon per person!!!!! (Jag hade 15..)

Atbart jag sett folk stoppa chili pa/i hittills: Vattenmelon, mango, kaffe.

3 kommentarer:

aorta sa...

hur gick det med nya pjucksen? försvann de?

Filippa Berg sa...

Faaan vad typiskt med bagaget. Stackars krake. Men jag lovar att det kommer tillbaka! *känner det på mig* PUSS <3

Anonym sa...

jag tror att paris cdg är ovanligt dåliga på det där med bagage...