emmaveronica@gmail.com


fredag 5 mars 2010

BÄ BÄ DÖDA LAMM!

Pa Rodeos hemsida (hemsida...? Hur gammal ar jag? Vad kommer harnast? Websajt?!) kan ni lasa vad jag tycker om att ha pa sig farpals m.m. (om ni inte har nat annat for er, typ ligga under en palm och sola!)!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte riktigt det här med att du "är vegetarian, köper inte ny päls".

Är du emot eller för? Inget alls? Ifall du är emot, men bär ändå(även om det är vintage), är inte det lite dubbelmoral?

Jag själv gillar inte alls päls, och inte förtjust i att det görs så mycket i läder också, men det känns som att i princip allt ändå är gjort i läder och då blir det svårt att hitta kläder.

Åh, vad jag babblar på :)

Emma Veronica Johansson sa...

Anonym: Finns det vettigt folk som är FÖR päls? Antingen är man väl emot eller så bryr man sig bara inte för att man inte tycker att djur är så viktiga. Jag tycker inte att det är dubbelmoral att köpa vintage. Jag vill personligen inte stödja en industri som behandlar djur kasst och det slipper jag om jag köper vintage.
Jag har sällan vanlig päls heller, men det är mest för att jag inte tycker det ser så fräscht ut. Men jag har t.ex. vintageskinnjackor, de är ju synd om djuren ska ha dött i onödan, även om de var 30 år sen. Och om nån dufus går och köper en ny päls för att de ser en bild på mig i en vintagepäls är det fan inte på mitt ansvar, folk får sluta bete sig som barn och ta lite eget ansvar.

LOVE
Emma