emmaveronica@gmail.com


måndag 8 mars 2010

GIMMIE MORE RIE, GIMMIE MORE RIE


4 kommentarer:

brillan sa...

jag har en superviktig fråga och jag tänker mig att du eller din kumpan tommie x vore de bästa att ställa den till. hur gör man för att en peruk ska sitta kvar på huvudet för mkt häftiga dansrörelser? och att man sedan lätt och ledigt ska kunna ta av den, på några sekunder. detta ska alltså ske i ett performance. tusen tack på förhand, fin blogg!!!

Emma Veronica Johansson sa...

Jag skulle rekommendera att du satter tva ganska langa, smala harnalar precis vid tinningarna, men det berorju lite pa hur peruken ser ut!
Vad tankte du ha for har under?

brillan sa...

håret under spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att man ser att det är "vanligt" hår, alltså inget sånt där nät eller vad det är som man kan ha under för att hålla bort sitt eget hår. det är en jättebillig peruk, typ en sånhär http://www.latestbeauty.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/pink-wig.jpg
som verkar bestå att ett nät där allt hår sitter fast. jag har jävligt tunt och halkigt hår av mig själv, så jag provade att göra en boll av det bakpå huvudet (bollen blir så liten att den inte syns någon puckel) och sätta fast hårnålar i den, genom peruken, men den ramlade av ändå. ska testa nåla tinningarna också!

Tommie sa...

jag tycker att du ska sy fast en hårkam längst fram i peruken och en längst bak, toupera ditt egna hår innan du trär på peruken och "hakar" fast den med kammarna. sitter oftast som berget, men enkelt att ta av!


emma: svara på mitt mail, ni har fått massa post! "fönsterkuvert" men vill veta vad jag ska göra med dom. *är en orolig och virrig tant som vill ha drama i livet*