emmaveronica@gmail.com


söndag 21 februari 2010

HÄSTAR! HÄXA! MOSTER!

Om en vecka åker jag till Mexico och då ska vi bada med delfiner och rida på stranden. Nästa gång jag reser vill jag åka på ett Natural Horsemanship-läger i Norge, där man rider utan träns och sadel och ba' : "Gå vänster", så går hästen till vänster. Man telepaterar med hästen. När jag var med i Pollux hästbokklubb när jag var liten fick man en bok om det och jag har liksom velat göra det sen dess.

Mitt mål är att inom 15 år driva en egen natural horemanship-farm/kattshelter/häxbod dit folk i bygda kan komma med sina krämpor. Tydligen vill min kompis Brandy också bli en såndär lantishäxa, men vi får väl ta varsitt territorium eller nåt.

En annan sak som jag tänkte berätta, som har varit hemlig jättelänge, är att jag ska bli moster! Min lillasyster, på bilden, ska bli mamma i augusti! Hon är så jävla modig och cool!

7 kommentarer:

Anonym sa...

läste det på din systers Bilddagbok så ja trodde inte det var hemligt :)

Emma Veronica Johansson sa...

Anonym: Jaha, det har jag inte kollat. Jag uppfattade väl bara inte när det slutade vara hemligt!

jen sa...

Okej, fick även reda på det genom min mamma som umgås med din pappa! :)

STINA JOHNSON sa...

Natural Horsemanship så jävla grymt och intressant, han Monty Roberts har skrivit en ganska smörig men bra bok som gjorde mig helsåld. ÄLSKA jobba med djur med mjuka metoder!!!! Jag betalar massor för att komma på träningsläger på din farm sen om femton år om jag får!
(Kolla in denna fina kommunikationen, mer typ frihetsdressyr visserligen, men ändå! http://www.youtube.com/watch?v=RC3d3aJ1zJA)

STINA JOHNSON sa...

OBS tackyvarning på videon, men ändå så fint/respektfullt/kärleksfullt samspel!

Julia sa...

Hej, jag heter Julia och skulle behöva komma i kontakt med dig. Tyvärr så hittade jag ingen mailadress så skulle du kunna skicka ett mail till julia.knave@veckorevyn.com ?

Mvh Julia

erica sa...

Ikväll lägger jag upp en rolig tävling på bloggen där man kan vinna valfritt barn plagg från Paulfrank, vore kul om du ville delta!(man behöver inte ha en blogg, kanske fler av dina läsare vill vara med som inte har en blogg)

kanske en present till ditt kommande syskonbarn...?

hoppas du får en fortsatt underbar dag och kväll!
Kramar Erica