emmaveronica@gmail.com


onsdag 3 februari 2010

EMMA PÅ MODEVECKAN - DÅ & NU!


Bild från Facehunter.

DÅ! Glad och söt i tonårstrash-kläder från H&M. Minns att någon skrev "OMG, is it that pregnant woman smoking" i kommentatorsfältet haha!


Bild från Frontrowbloggen/Rodeo.

NU! Sur modemänniska på front row i onödigt dyra designerkläder och med mobilen ständigt redo "i fall att ett viktigt samtal skulle ramla in"...Alltså jag skoja bara, jag är mycket trevligare nu än för två år sen! Och jag köper bara mina kläder på rea och loppis hahaha!
Och nu såg jag även att jag har samma gamla löshår på bägge bilderna hehe.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid lika fin

Anonym sa...

Jag har en liten fråga... Vet du var jag kan köpa Miu Miu's S/S pumps (de blåa med rosa katter, mer specifikt), om de ens är i produktion nu? MÅSTE HA DEM!

Charlott sa...

Tjusiga du!

Ollie Crafoord sa...

I adore your blog. :)

paula sa...

bäst.

Katten sa...

Vad bra att du inte bestämde dig för att sluta blogga, för det får du inte! Gosh du är så otroligt vacker, unikt utseende ffs.

Anonym sa...

hur sotar du dina ögon med en såndär vass kant? utan att det bara blir sörja av alltihop? jag vill gärna ha så men slutar med ett svart moln över ögonen eller bara simpel eyeliner. hjälp!

Emma Veronica Johansson sa...

Anonym: Bästa chansen är nog att hoppa på ett flyg till Paris och gå till Miu Miu-butiken där. Annars kanske Nathalie Shutermann har dem, men det verkar osannolikt...? De säljer Miu Miu i alla fall. håll utkik på Net-a-porter.com, också.
Miu Miu har skickat ut högupplösta bilder på alla skor så jag tror de går i produktion!

Anonym: Jag använder en liten, snedskuren pensel som jag doppar i vatten och sedan drar en linje med svart eller mörkbrun ögonskugga under nedre fransraden. På ovansidan är det bara vanlig, sotad ögonskugga.