emmaveronica@gmail.com


tisdag 23 februari 2010

ÅH, VAD KUL VI HADE DET!Jag och Dana hade ätit chips, Never Stop och Cheese Doodles när vi klockan halv två fick för oss att gå till Jeannot Brutalis-festen. Dana entrade rökmolnet i min kombinerade kläd-, peruk- och sminkgarderob och råkade komma ut som gamla tokan Bette Davis. Sen när vi stod med ytterkläderna på i hallen hittade vi inte nycklarna nånstans och fick ta bort allt igen. Jag har fortfarande inte hittat dem!

Stickat 60-talslinne från Pierre Cardin. Yllekjol från Stadssmissionen. Halsbandet med rosenkvartssten hade mormor lagt i ett kuvert till mig innan hon försvann. Scarfen är också mormors. Strumporna är från American Apparel, men det visste nu väl redan!


Jag använde Estée Lauder Gel Eyeliner i svart. Den var jättebra. I alla fall de två timmarna jag hade på mig den! *varför känner jag mig som en säljerska så fort jag tipsar om nåt som går att köpa för pengar*

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men perfekt! Hade till och med tänkt fråga dig om du har tips på bra eyeliner. På riktigt! Tack!/vilse i sminkdjungeln

Emma Veronica Johansson sa...

Anonym: Jag tycker det är enklare att freestyla med en sådan som Estée Lauders gelliner (+ att den är kul och lyxig!), men vill man ha kolsvart och skarpt funkar ju H&Ms eller Isa Doras lika bra!

aorta sa...

vafan är det för kisse som helt plötsligt hamnade där?!

Elin sa...

hårfärgen = snyggaste någonsin. naturlig eller färgad, och i sådana fall; vilken färg?

Nicolas sa...

hahah, otroligt passande verifieringsord, fantastiskt!

Nicolas sa...

hahah, otroligt passande verifieringsord, fantastiskt!

Emma Veronica Johansson sa...

Elin: Jag brukar bleka utväxten 1-2 nivåer med en blondering som finns på ICA - Poly Palette 200.
Men sedan beror det ju såklart vad man har för naturlig hårfärg. Jag har typ vanligt råttfärgat på vintern, men det kommer fram ganska mycket rött om jag bleker det. Min mamma var väldigt rödhårig som barn, kanske därför...?

Emma Veronica Johansson sa...

Aorta: Tommie X tog på sig en kattdräkt!