emmaveronica@gmail.com


onsdag 3 februari 2010

2-3 FRÅGOR FRÅN "ANONYM"

jag tänkte fråga dig varför du slutade på cosmopolitan och vad du nu har för framtidsplaner? har du pluggat ngt? Jag vill inte prata om varför jag slutade på Cosmo, vilket kanske låter knäppt i dessa självexponerande bloggdagar, men jag tycker det känns ALLDELES för privat. Men jag är liksom 24 och hade jobbat där i över 2 år av mitt liv så så varför inte...?
Och nej, jag har inte pluggat något ännu och tänkte jag inte göra det just yet, det känns onödigt när all kunskap i världen ligger för ens fötter i form av internet, böcker och människor att prata med (jag är inte så noga med att ha kunskaper eller meriter på ett papper). Nån dag kanske, om jag får för mig att bli veterinär vilket är en gammal originalplan från '95, som förkastades när jag insåg att man behövde skära i djur under utbildningen.
Jag har fullt upp med frilansarbete just nu och är nöjd som det är, men det är klart att man som frilans måste göra ett lite mer "aktivt val" kring vad man vill göra i framtiden eftersom det är lätt att bara "flyta med". Det är i princip det som är det jag funderar mest över just nu, jag hatar ju att bara flyta med. Men jag har tänkt att det är okej att flyta med tills efter Mexicosemestern i alla fall!

har du väldigt stora ögon naturligt, eller kan du konsten att få dem att se typ dubbelt så stora ut? och ögonbrynen; sitter de ganska högt upp eller sminkar du dem också? Ja, jag har skitstora ögon. Inte Gollumstora, men nästan. Sedan brukar jag sminka dem större ibland och mindre när jag är trött på att vara ett freak. Ja, mina ögonbryn sitter långt upp, men vadå, vill man att de ska göra det eller? Vad spelar det för roll? För att det ska vara mer yta att sminka...?

2 kommentarer:

biologen sa...

Ha ha ha gollum...Ah du det är inte svårt att gilla dig. Synd jag missade din nacht-klubb en gång i tiden. Jag åker till stockholm med jämna mellanrum och hälsar på vänner, har du ett bra förslag på klubb där man kan freaka ur/kasta glitter på sin hunchback/klä ut sig utan att det blir dålig stämning (det är roligare om folk inte får utbrott på en om att man inte har nåt tillräckligt "STILRENT" eller dyrt på sig. Jag gillar att klä mig så jag ser cp ut när jag går ut).
kram!
Jenny

aorta sa...

jag har också långt mellan ögonen och ögonbrynen, det ger ett bra "sminkansikte" har jag fått som kommentar. lär ju vara för att det finns mer yta att sminka.